Våra dotterföretag

Diesel Motor Nordic

Diesel Motor Nordic bedriver försäljning av motorer, reservdelar och service som generalagent för de två tyska varumärkena Deutz och MWM. Verksamheten drives genom två lokala bolag, ett i Sverige och ett i Danmark. Bolagen omfattar även marknaderna Grönland, Island och Färöarna genom återförsäljare.

Besök Dieselmotornordic.se

Euromaskin

Euromaskin AB är agent för ett flertal ledande varumärken inom verktygsmaskiner samt återförsäljare av tvättutrustning för verkstadsindustrin i Sverige.

Besök Euromaskin

Global Batterier

Global är en av Sveriges ledande oberoende leverantörer av batterier till återförsäljare och stora förbrukare. Företaget är specialiserat på fordonsbatterier och stationära batterier för larm- och nödströmslösningar.

Besök global.se

Safeline

SafeLine grundades av Lars Gustafsson år 1995 med mottot ”av hissfolk, för hissfolk”. Produktsortimentet lanserades specifikt för att möta hissbranschens behov i form av styrsystem, våningsvisare och talande våningsvisare samt nödtelefoner.

SafeLines egen design och utveckling av hårdvara och mjukvara är en stor del av företagets framgångar. Genom att göra både design och utveckling av all hårdvara och mjukvara i deras lokaler i Tyresö kan SafeLine erbjuda de bästa produkterna och lösningarna för sina kunder.

Besök Safeline

Sjöborgs Maskin AB

Sjöborgs Maskin har sedan 1951 framgångsrikt levererat högkvalitativa verktyg till Svensk industri, huvudsakligen för skärande bearbetning. De har ett brett sortiment inom Gängning, Gängmätning, Borrning, Brotschning och Fräsning för de flesta material, allt från Aluminium till Rostfritt och Hardo.

Besök sjoborgs.se

Stenbergsgruppen

Stenbergsgruppen är en av Nordens ledande leverantör av maskiner för verkstadsindustrin. I gruppen ingår AB Sigfrid Stenberg i Sverige, Flextek A/S i Danmark och det delägda Machine Tool Center Oy i Finland samt Baltikum. Bolagen är på sin respektive marknad marknadsledande inom CNC-styrda maskiner och erbjuder maskiner, verktyg, utbildning, service och reservdelar.

Besök www.flextek.dk och www.mtcflextek.fi.

Besök Stenbergs

Swereco

Swereco startade 1973 med tillverkning av kryckor och utveckling av ergonomiska produkter för människor med funktionsnedsättning. De erbjuder idag ett brett sortiment av produkter framtagna för att förenkla och stötta i vardagens olika skeenden. De flesta av Swerecos Rehabprodukter tillverkas i egen fabrik i Lenhovda, Småland. Sedan 2015, tillhandahåller bolaget också licensierade medicintekniska produkter (bl.a. diabetes, anestesi- och intensivvård och kirurgiska produkter) till de nordiska sjukhusen.

Besök swereco.se

Techship

Techship är en global leverantör av trådlösa komponenter och utvecklingstjänster för IoT-branschen. Vi verkar på en av världens mest expansiva marknader, och vårt dynamiska team brinner för att hitta optimala lösningar för våra kunder världen över. Vi har en stark produktportfölj med världsledande varumärken och tillverkare.

Besök techship.com

Teknodetaljer AB

Teknodetaljer AB utvecklar och tillverkar fjäderlindare med integrerad värmebehandling och kvalitetskontroll under varumärket Colombi. Företaget erbjuder också fjäderseparatorer samt fjädermatare med integrerad fjäderseparation. Teknodetaljer en fullständig lösning för produktion och matning av fjädrar integrerat i produktionslinan samt fullständigt sortiment av fjäderseparatorer för manuell hantering. TeknoDetaljer är även legotillverkare av mekanik i korta till medellånga serier.

Besök Teknodetaljer